Inredningsbutiker - Mer detaljer gällande InredningsbutikerSolhem inredning har ett brett sortiment av vackra möbler
Sweef säljer fantastiskt vackra möbler och soffor

Inredningsbutiker i Lerum

Det finns totalt 5 företag i Lerum inom inredning och några av dessa är renodlade inredningsbutiker och många företag har flera personer som är duktiga på design och inredning. Det kan ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra inredningsbutik i Lerum och dessutom kan priserna variera.

Det är bra om man känner någon som kan design och har koll på inredningsbutikerna och andra ställen där man kan då tag på väldesignade möbler och prydnadsföremål. Ibland kanske du inte hittar ditt framtida favoritföremål i en renodlad inredningsbutik utan de kan finnas i möbelaffärer, byggvaruhus, klädbutiker eller andra ställen. Information och omdöme om inredningsbutiker i Lerum kan du oftast hitta via nätet.


Då det i eller nära Lerum finns många inredningsbutiker och andra butiker där du kan hitta fantastisk inredning är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av inredning de har. När du kontaktar någon inredningsbutik för att hitta din framtida inredning är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av inredning eftersom många butiker kan skaffa fram mer än de har i butiken. Mycket info kan du få om inredning genom att besöka hemsidor hos flera inredningsbutiker.
Enklast att komma i kontakt med bra inredningsbutiker i Lerum är att kolla med någon av inredningsbutiker nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inredningsbutikerna i LerumL G Bygg- o. Inredningsservice

Ekollonvägen 186

443 50 Lerum

0302-106 03Roy Simonsson Inredningar AB

Ryd Västergårdsvägen 14

443 51 Lerum

0302-164 60Pellmann & Company AB

Almekärrsvägen 9

443 39 Lerum

076-881 81 22Syateljé Eva, Design o. Inredning

Nygårdsvägen 24

443 51 Lerum

0302-104 82